Helyi hírek 2021. augusztus 23. 08:00

A Bagossy Brothers Company zárta a Félegyházi Napok programsorozatot

Képgaléria
A Bagossy Brothers Company zárta a Félegyházi Napok programsorozatot
Vasárnap is nagy érdeklődés mellett zajlottak a Félegyházi Napok programjai. Kora délután a Kiskunfélegyházi Nyugdíjas Klubok Egyesületének és klubjainak bemutatkozó műsorában hallhattak verset, nézhettek fotókat az érdeklődők, sőt a klubtagok még énekkel is szórakoztatták a közönséget. 15 órakor zenés, családi, interaktív dobshow-val érkezett Tengeri Attila, a kicsinyek örömére.

A gyermekműsorok később is folytatódtak, 16 órától a Kiskalász zenekar bűvölte el a gyermekeket. A koncert alatt megismerhették Fülöpkét, a kígyót, és szappanbuborékot is lehetett kergetni. A zenekar csak saját maguk által megzenésített verseket, illetve saját szerzeményű dalokat játszik. 

A nagyszínpadi programok 18 órakor a Silver Step Tánc Stúdió minden korosztályát felvonultató műsorával folytatódtak, ami természetesen megalapozta az este hangulatát. 

19 órakor Horváth Richárd és a Kossuth Lajos Technikum és Szakképző Iskola divatbemutatója következett. Richárd a Kossuth iskolában szerezte meg a divatszabó képesítést. Tanulmányi előmenetele nemcsak neki, hanem az iskolának is sikertörténet. Szorgalmának és tanárai támogatásának köszönhetően szép karriert futott be rövid idő alatt. A bemutatót vetítésekkel színesítették.

A nap kétségkívüli fénypontja a Bagossy Brothers Company koncertje volt, amiről túlzás nélkül kijelenthetjük, hogy több ezer ember volt kíváncsi. A többször lekötött, ám a vírushelyzet miatt meghiúsult koncert augusztus 22-én, végre megvalósult a kiskunfélegyházi színpadon. Ezzel zárult a Félegyházi Napok programsorozat, a következő nagyszabású szórakoztató programra szeptember 10-én és 11-én kerül sor, amikor is a XXII. Kiskunfélegyházi Libafesztiválra várják az érdeklődőket.

Z. A.

Fotó: Fantoly Márton
     

Kövessen minket a Facebookon is!