Helyi hírek 2021. augusztus 25. 17:30

Az Erzsébet-tábor élményei a Platánban

Képgaléria
Az Erzsébet-tábor élményei a Platánban
Idén is nagy sikert aratott a Napközi Erzsébet-tábor a 7-11 éves korosztály körében. Ebben az évben 196 tanuló vett részt a tábori programokon, amelyhez kiváló helyszínt nyújtott a Platán iskola árnyas parkja, ahol a kültéri programok zajlottak. A tábort szervező pedagógusok tartalmas, színvonalas, élménydús programokat állítottak össze a táborozó gyermekeknek, nagy hangsúlyt fektetve az egészségtudatos, a környezettudatos nevelésre.

A táborozók többféle sporttevékenységet kipróbálhattak a tábor ideje alatt: kickbox, asztalitenisz, ökölvívás, birkózás, tenisz, íjászat, Fitkid, karate, foci. Tovább színesítették a programokat a kézműves foglalkozások, a tésztakészítés rejtelmei, ügyességi kutyabemutató, a Petőfi Mozi kínálta filmvetítések, kerékpáros ügyességi versenyek, és az erdészeti foglalkozások. Köszönet a félegyházi vállalkozóknak, közintézményeknek, akik támogatták a táborok sikeres megvalósítását: Kiskunfélegyházi Birkózó Sportegyesület, Egészségfejlesztési Iroda, Petőfi Mozi, Móra Labor, Tourinform Iroda, Félegyházi Termál Parkfürdő, Süveges Autósiskola.

A tábor ideje alatt az intézmény volt diákjai lelkesen segítették a pedagógusokat és a gyerekeket a közösségi szolgálat jegyében. Az idei évben már külső helyszínekre is ellátogattak a táborozók. Szeged, Csongrád-Bokros, Felgyő, Kecskemét városában izgalmas programokon vehettek részt: kecskesajtgyártás, kalandpark, planetárium, vadnyugati város, állatkert és vadaspark.

A tábor szervezői: Czibolya Szilvia, Kis Melinda
A táboroztatók: Baksa-Babar Andrea, Bense Miklósné, Borbély Luca, Farkas Imréné, Horváthné Katona Judit, Katona Rita, Kovács-Goda Ágnes, Kuruczné Fazekas Katalin, Nádasdi Péter, Pap Andrea, Sinkó Andrea, Tarjányi Zita, Vidácsné Fazekas Éva, Zabos Ákos.

A tábort végig segítő pedagógus: Rádiné Bense Tünde

A platános nyári táborban a pedagógusok odaadó és elhivatott munkájának köszönhetően egy kisdiák sem unatkozott.
    

Kövessen minket a Facebookon is!