Helyi hírek 2021. szeptember 2. 08:00

Korszerűsödik a Darvas-téri fűtőmű

Korszerűsödik a Darvas-téri fűtőmű
Korszerűsítési munkálatokat végeznek a Darvas-téri fűtőműben, szeptember 8-ától 10-éig. A kazánok elzáró szerelvényei az elmúlt évtizedek során elöregedtek. Jelenleg egy kazán, ha meghibásodik, az összes többit is le kell állítani. Az üzembiztonság érdekében az elzáró szerelvényeket kicserélik, így a jövőben egy javítást a szolgáltatás szüneteltetése nélkül tudnak végrehajtani.

Műszaki okok miatt szünetelni fog a melegvíz-ellátás szeptember 8-án, szerdán 6 órától előreláthatólag szeptember 10-én, pénteken éjfélig. A fűtőmű szakemberei mindent megtesznek azért, hogy a meghirdetettnél korábban visszaálljon a szolgáltatás. A munkálatok alatt a meleg víz helyett hideg víz folyik a csapokból, ezért kérik, hogy ne nyissák ki a meleg vizes csapokat, ugyanis mérik a meleg vizes órán elfogyasztott mennyiséget is.

A melegvíz-szolgáltatás kiesése ugyan jelentős kellemetlenséget jelent a fogyasztók részére, azonban a korszerűsítés további halogatása az ellátásbiztonságot veszélyeztetné. Éppen ezért, a fűtési időszak megkezdése előtt a társaság munkatársai minden szükséges munkálatot elvégeznek a biztonságos és zavarmentes szolgáltatás érdekében.

A szolgáltatás teljeskörű visszaállításáról értesítik az érintetteket.

Félegyházi Fejlesztési Nonprofit Kft.
    

Kövessen minket a Facebookon is!