Kunszállás 2021. szeptember 7. 10:00

Megújulnak a bekötőutak Kunszálláson

Megújulnak a bekötőutak Kunszálláson
Első ütemben az 5-ös számú főúttól az autópálya felüljáróig futó bekötőút, valamint a település túloldalán, a falutáblától a félegyházi bekötőútig tartó útszakaszok újulnak meg teljeskörűen. A kivitelezési munkálatok szeptember 13-án kezdődnek és várhatólag november 15-éig befejeződnek.

– Második ütemben a félegyházi bekötőútnak azon szakasza újul meg, ami a kanyartól az autópálya-felhajtóig tart. A munkaterület átadása ebben az esetben szeptember közepére, a munkálatok befejezése november végére várható. Ennek köszönhetően még a tél beállta előtt teljesen megújult útburkolatokon lehet közlekedni mind Kecskemét, mind Kiskunfélegyháza irányába. A felújítás jelentőségét nem lehet eléggé hangsúlyozni, hisz mindenki tapasztalhatja nap mint nap a rossz útminőség következményeit.

Nem túlzok, ha azt mondom, hogy számunkra, kunszállásiaknak évtizedes álmunk válik ezzel valóra! Ezúton szeretném a település lakói nevében megköszönni Lezsák Sándor képviselő úrnak közbenjárását, támogatását és hogy Kunszállás mindig számíthat rá. A munkagépek hamarosan felvonulnak, kérem a lakosok türelmét az elkövetkezendő hónapokban. Megéri – írta posztjában Almási Roland Márk, Kunszállás polgármestere a település Facebook-oldalán.
    

Kövessen minket a Facebookon is!