Helyi hírek 2021. szeptember 7. 14:00

Gólyáit köszöntötte a Móra gimi

Gólyáit köszöntötte a Móra gimi
Egynapos gólyatáborban ismerhették meg évfolyamtársaikat, osztályfőnökeiket és az iskola helyszíneit a legfiatalabb mórások, augusztus 23-án.

A programot zenés megnyitó indította Brimo Minan 11/B osztályos tanuló, valamint Bozóné Rosta Eszter, Kisné Letkó Bernadett és Karácsonyi Melinda tanárnők előadásában. A délelőtt folyamán a 122 résztvevő diák csapatokban járta végig a gimnázium épületének húsz állomását felsőbb évfolyamos diákok mentorálásával. Az állomáshelyeken tanárok várták őket csapatépítő, kreatív és ügyességi játékokkal. Többek között sakkfeladványok, online kvíz, tablóvadászat, kémiai kísérletek, kocsmatrükkök, élőkép, versjátékok, ételtotó és hasonló feladványok nehézségeivel kellett megbirkózni. Az ebédet az iskolaudvarra kitelepült Bubu Teázó és a Fornetti Altro étterem nyújtotta svédasztalos kínálattal. Ezt követően a délutáni kötetlen kikapcsolódásnak, ismerkedésnek, beszélgetéseknek a Félegyházi Termál Parkfürdő adott otthont, ahol a strandolást labdajátékok, hennázás és Bakos Flóra (12/A) jóvoltából hajfonás egészítették ki.



A hatodik éve nagy sikerrel szervezett program idei megvalósításában óriási szerepet vállaltak az osztályfőnökök: Kovácsik Zita (7/E), Kiss Gabriella (9/A), Kámán Tamás (9/B), Hajagos-Tóth Veronika (9/C) és Bozóné Rosta Eszter (9/D) valamint Karácsonyi Melinda.

A program főszervezője Kissné Fekete Éva, az osztályfőnöki munkaközösség vezetője volt.
     

Kövessen minket a Facebookon is!