Kunszállás 2021. szeptember 5. 17:00

22. alkalommal rendeztek főzőversenyt Kunszálláson

Képgaléria
22. alkalommal rendeztek főzőversenyt Kunszálláson
Szeptember 4-én, szombaton, 22. alkalommal lobbant fel a láng Kunszálláson a bográcsok alatt, hogy a helyiek és környékbeliek megmutassák, hogy értenek a bográcsos ételekhez. A megmérettetés kitalálója Pál László, évről-évre nagy lelkesedéssel szervezi meg az eseményt, amely sikerét a csapatok nagy száma is mutatja.

A Falvak Éjszakája programsorozat eleme, a szombati főzőverseny, remekhangulatban telt, egész délután színvonalas programokon vehettek részt az érdeklődők. A nap folyamán koncertet adott a Direct zenekar, volt interaktív kutyás program a kicsik örömére, a Holdvirág zenekar aztán tovább fokozta a kisgyermekes családok hangulatát.

Ünnepi képviselő-testületi ülés is helyet kapott a programfolyamban, ahol Almási Roland Márk polgármester átadta a községi kitüntetéseket.

Csizmadia Anna és a délvidéki Juhász zenekar csodálatos hangulatot varázsolt, műsoruk igazi csemege volt a népzenekedvelő közönség számára. Este a Kiskunfélegyházi Koncert Fúvószenekar műsorát élvezhette a közönség, majd a főzőverseny eredményhirdetése után Pindroch Csaba Madách- és Jászai Mari-díjas színművész érkezett, aki egy egyszemélyes vígjátékkal csalt mosolyt a nagyszámú közönség arcára. A „Segítség megnősültem” című darab 3 éve fut a Thália színház műsorán, a házasságot a férfi szemszögéből mutatja be.

Este zenés-táncos mulatság zárta a tartalmas napot.
  
Z. A. 
   

Kövessen minket a Facebookon is!