Helyi hírek 2021. szeptember 14. 08:00

Akik munkájára büszke a Móra Ferenc Gimnázium

Akik munkájára büszke a Móra Ferenc Gimnázium
A Kiskunfélegyházi Móra Ferenc Gimnáziumra mindig jellemző volt a magas színvonalú, igényes szakmai munka, amely ezekben a nehéz „történelmi” időkben is folyamatosan zajlott. Ennek eredmény, hogy a 2020-21-es tanévben három gimnáziumi tanárt is szakmai elismerésben részesítettek, ami szintén elismerését jelenti az intézmény falai között folytatott műhelymunkáknak.



Kiskunfélegyháza várostól „Elismerő oklevelet” kapott Kapusné Iván Orsolya magyar nyelv és irodalom – drámapedagógia, francia szakos tanár, aki intézményünkben 19 év óta végzi lelkiismeretes tanári tevékenységét. 





Nemcsok Erika nyugalmazott igazgatóhelyettes Trefort Ágoston Díjban részesült. Ez a díj olyan állami és egyházi fenntartású intézményekben dolgozó személyeknek adható, akik az oktatás érdekében hosszabb időn át kiemelkedő munkát végeztek. A díjból évente legfeljebb 12 adományozható, ezért is különösen büszke intézményünk a kitüntetett kolléganőre. Nemcsok Erika 20 évvel ezelőtt a levelező tagozat új oktatási módszerének megálmodásával, a távoktatás bevezetésével indította el a több, mint 200 éves Móra Ferenc Gimnázium egyik legsikeresebb, napjainkban is tartó innovációját. 




Gyöngyösi Imre Miklós 40 éves kimagasló szakmai munkája elismeréseként megkapta a Kecskeméti Tankerületi Központ által adományozott „Év tanára” elismerő címet. Nyugdíjba vonuló kollégánk életművére és szakmai munkájára szintén büszke a gimnázium tantestülete. A kolléga a Móra gimnáziumban eltöltött évei és szakmai hitelessége alapján kiérdemelte a gimnázium örökös tanári címét. 
    

Kövessen minket a Facebookon is!