Helyi hírek 2021. szeptember 23. 10:00

Könyvtársarok – Az országos könyvtári napok programjai

Könyvtársarok – Az országos könyvtári napok programjai
2006 óta minden év októberében megrendezi a könyvtári szakma a legtöbb érdeklődőt megmozgató programsorozatát, az országos könyvtári napokat, amelynek célja, hogy tartalmas eseményekkel intézményeibe hívogassa a rendszeres könyvtárlátogatókat és az eddig még távolmaradókat.



A Petőfi Sándor Városi Könyvtár évek óta csatlakozik az országos rendezvényhez. Október 5-én, kedden 10 órától Betűbölcsi várja a fiatal anyukákat. Kocsis Dóri fitmummy-tréner mozgásformákat ajánl a szülés utáni szétnyílt hasizom megerősítésére.




 
Október 7-én, csütörtökön 17 órakor Modok Ágnes tanácsadó szakpszichológus, az Egészségfejlesztési Iroda mentálhigiénés csoportvezetője tart előadást Egészség lelkileg és testileg! – A pszichológiai immunrendszer szerepe az egészség megőrzésében címmel.





Október 9-én, 9 órától az őszi családi szombat délelőttön a GyermekBirodalomban kicsik és nagyok kézműveskedhetnek, arcfestésen vehetnek részt.




Fotó: a 2019-ben díjazottak

10 órától a bibliotéka megbecsülése jeléül jutalmazza a leghűségesebb tagjait, akik a nehéz, pandémiás időben is kitartottak az intézmény mellett és lelkes olvasók, könyvtárhasználók maradtak. Majd a Móra Ferenc Közművelődési Egyesület és a könyvtár közös rajzpályázatának díjátadó ünnepségére, kiállításának megnyitójára kerül sor, amelyen közreműködik Kisgyőri Krisztián népzenész.





Ez a hét a megbocsátás hete, hiszen elengedik a kölcsönzési határidőn túl visszahozott könyvek utáni késedelmi díjat, valamint kedvezménnyel iratkozhatnak be az intézménybe.


 

Kövessen minket a Facebookon is!