Program 2021. október 15. 17:30

VII. Makettkiállítás és látványmakettezés

VII. Makettkiállítás és látványmakettezés
Hetedik alkalommal rendezi meg a kiállítást és látványmakettezést a Kiskunfélegyházi Makett Szakkör, amelynek célja, hogy korhatár nélkül, minél több emberrel megismertesse a makettezés világának szépségét.

Október 16-án, szombaton 9 és 18, valamint 17-én, vasárnap 9 és 14 óra között az érdeklődők ingyen  megtekinthetik az elkészült munkákat a makettezés szinte minden kategóriájából (repülőgépek, harcjárművek, hajók, polgári járművek, figurák, sci-fi és fantasy), valamint a makettek elkészítésének folyamatába is betekintést nyerhetnek. Az ingyenesen látogatható kiállításra és látványmakettezésre az ország számos pontjáról érkeznek résztvevők.

Ahogy korábban már beszámoltunk róla: A Kiskunfélegyházi Makett Szakkör 1995-ben alakult meg, azzal a céllal, hogy összefogja a városban élő makettezőket és népszerűsítse a hobbit. Az elmúlt években a klub fontos helyet szerzett az országos makettezőéletben. Saját rendezvényükön kívül országos és nemzetközi szinten elismert makettversenyek szervezésében és lebonyolításában vesznek részt.
    

Kövessen minket a Facebookon is!