Helyi hírek 2021. október 24. 14:00

A Szent István Templom hírei

A Szent István Templom hírei
Évközi 30. vasárnap – 2021. október 24.

1. Októberben hétköznap az esti szentmise után, szombaton és vasárnap az esti szentmise előtt ¼ 5-től imádkozzák a Rózsafüzért.

2. Október 30-án és 31-én tartják a sírszenteléseket a temetőkben. Délután 2 órakor a Felső-, 3 órakor az Alsótemetőben. Akik szeretnék megszenteltetni elhunyt hozzá tartózójuk síremlékét, jelezzék a plébánián.

3. Jövő vasárnap a 9 órai szentmise után megbeszélés lesz azoknak a családoknak, akik kérik gyermekeik felkészítését az elsőáldozásra.

4. Október 31-én, vasárnap ½ 11-kor tartják a házassági évfordulójukat ünneplő párok közös hálaadó szentmiséjét. Kérik, hogy ők jelentkezzenek a plébánián.

5. Október Mária hónapja. Ez alkalomból október 31-én, vasárnap az esti mise után 6 órakor Ave Maria címmel hangverseny lesz a templomban. Szeretettel hívják az érdeklődőket.

6. Kérik a kedves híveket, ha anyagi lehetőségeik engedik, fizessék be az egyházi adót, amelynek összege aktív dolgozók esetén 5000, nyugdíjasok esetén 4000 forint évente. Ezt megtehetik a plébánián vagy postai csekken, amelyek a padok mögötti asztalról elvihetőek.
         

Kövessen minket a Facebookon is!