Közélet 2014. október 28. 07:30

Kialakult a bizottsági struktúra

Kialakult a bizottsági struktúra
Az október 22-i alakuló testületi ülésen Kiskunfélegyháza Város Képviselő-testülete megalkotta a Szervezeti és Működési Szabályzatát, majd megválasztotta az abban meghatározott bizottságok elnökeit és tagjait.

A gazdasági bizottság elnöke Gyenes Attila lett, képviselő tagok: Horváth Gábor, Horváth Tamás, Szamosi Endre és Ván Jenő, nem képviselő tagok dr. Szalai Zsolt és Retkes Illés.

A Művelődési és Szociális Bizottság elnöke dr. Ónodi Izabella, képviselő tagok: Dongó József és Kiss Ákos Csaba, nem képviselő tagok: Eszik Bence és Rosta Szabolcs.

Jogi Bizottság elnöke dr. Réczi László, képviselő tag: Kapus Krisztián és Szamosi Endre, nem képviselő tagok: Csáki Norbert és Rátkai Sándor.

Városüzemeltetési Bizottság elnöke Bense Zoltán, képviselő tag: Jankovszki Zoltán és Kollár László, nem képviselő tagok: Faragó János és Számel Lászlóné.

Kiskunfélegyháza Város Önkormányzat Képviselő-testülete alpolgármesternek Balla Lászlót, valamint   társadalmi megbízatással Rosta Ferencet, a Móra Ferenc Gimnázium igazgatóját, tanácsnoknak Szamosi Endre képviselőt választotta meg.

Kövessen minket a Facebookon is!