Közélet 2014. október 28. 17:10 Forrás: keol.hu

Távozott beosztásából a megyei rendőrség szóvivője

Távozott beosztásából a megyei rendőrség szóvivője
Nyolc év után más beosztásba helyezte a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője Mihályné Bornemisza Eleonóra alezredest, a megyei rendőrség szóvivőjét.
Így mostantól két rendőr tiszthelyettes, egy főtörzsőrmester és egy törzsőrmester látja el rangidősként a megyében a rendőrségi szóvivői feladatokat. Bács-Kiskun megye jelenleg az országban az egyedüli, ahol nincs tiszti, illetve főtiszti rendfokozatú rendőr a sajtószolgálatban.

Mihályné Bornemisza Eleonóra ma levélben vett búcsút az újságíróktól. Ebben arról adott tájékoztatást, hogy október 15-től a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője a kommunikációs területről más beosztásba helyezte át, új feladatok ellátásával bízta meg. A továbbiakban a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság kommunikációs feladatait Árvai Edina főtörzsőrmester és Hürkecz Zoltán törzsőrmester sajtóreferensek látják el.

Gál Kristóf rendőrfőhadnagy, a Bács-Kiskun Megyei rendőrség negyedik sajtómunkatársa sincs már Kecskeméten: több hónapja az Országos Rendőr-főkapitányság Kommunikációs Szolgálatát erősíti. Meg nem erősített információk szerint jelenleg már nem vezényléssel, hanem véglegesítve.
 

Kövessen minket a Facebookon is!