Kunszállás 2022. január 15. 14:00

Régi vágya teljesülhet Kunszállásnak

Régi vágya teljesülhet Kunszállásnak
A 2022-es év nagyszerű hírrel indult Kunszálláson. Szerdán vehette kézbe a település polgármestere az M5 autópálya kunszállási csomópontjának építési engedélyét.

Almási Roland Márk polgármester szerint, tevékenysége legnagyobb kihívása az autópálya lehajtójának ügye. Az elmúlt több mint két esztendőben, az ezzel kapcsolatos kommunikációja meglehetősen visszafogott volt. Nem véletlenül, hiszen tisztában volt vele, hogy fokozott várakozásnak kell megfelelni, hisz a településen élők régi álmáról van szó.

Azonban az eltelt id
őszak nem volt hiábavaló, a háttérben komoly munka folyt. Megszámlálhatatlan egyeztetés, megbeszélés az érintettekkel mind személyesen, mind online. Az elvégzett munka gyümölcse azonban mára beérett, megszületett az építési engedély. Szeretné azonban világossá tenni, hogy ezzel még nem ért célba a feladat, csupán egy nagyon fontos lépést tettek. Következhet a közbeszerzés a kivitelezésre, azt követően a megvalósítás.

– Úgy gondolom, már nem vagyunk messze, elérhet
ő közelségbe került a lehajtó. De továbbra is dolgoznunk kell, úgy ahogy eddig! Ezúton szeretném megköszönni Lezsák Sándor képviselő úrnak és munkatársainak segítő közbenjárásukat! – fogalmazott Almási Roland Márk, Kunszállás polgármestere a település Facebook-oldalán.
            

Kövessen minket a Facebookon is!