Sport 2022. január 22. 17:00

Második meccsén is döntetlent játszott Bács-Kiskun

Második meccsén is döntetlent játszott Bács-Kiskun
A Bács-Kiskun megyei válogatott második ellenfele a Magyar Amatőr Válogatottak Nagypályás országos Tornáján Csongrád-Csanád megye volt. Vanó Sándor csapata – akárcsak a nyitómérkőzésen –, ezúttal is gólnélküli döntetlenre végzett úgy, hogy a mérkőzés háromnegyed részét emberhátrányban volt kénytelen lejátszani.

Borítókép: archív – Szentirmay Tamás

Szombaton 12 óra 30-kor a második mérkőzésére futott ki a MAVONT regionális selejtezőjén Bács-Kiskun megye csapata. Délelőtt gól nélküli mérkőzésen osztoztak meg Vanó Sándor játékosai a pontokon Pest megyével, szombaton kora délután pedig a torna házigazdája, Csongrád-Csanád megye ellen – akik pihentebben vághattak neki ennek a találkozónak, hiszen a számukra ez volt a nyitómérkőzés – megismételték ezt az eredményt.A kétszer harminc perces mérkőzés hatvan percéből a a Bács-Kiskun megyeiek negyvenhatot tíz emberrel voltak kénytelenek lejátszani, miután Vanó Sándor csapatából a játékvezető Makó Barnabást sportszerűtlen megmozdulásért – ütésért – a 14. percben kiállította – számolt be a megyei hírportál.

A Bács-Kiskun megyei csapat a következő mérkőzését vasárnap reggel 9 órakor játssza, az ellenfél Jász-Nagykun-Szolnok megye legjobbjai lesznek.

Bács-Kiskun megye – Csongrád-Csanád megye: 0–0

Gyula, vezette: Szabó József (Szénási Gábor, Mákos Márk)

Bács-Kiskun: Lengyel – Dobosi, István (Tóth L. 31.), Varga M. (Knap 53.), Halasi (Bashiri-Shahroodi 31.), Pintyi (Fekete T. 53.), Farkas Z. (Kiss L. 47.), Márki, Makó, Valkai, Szabó Sz.
Vezetőedző: Vanó Sándor

Csongrád–Csanád megye: Zékány – Kormányos, Rádai, Ottlik Máté, Lőrinc, Csamangó, Pócs, Kelemen, Deák (Kalapács 38.), Frank (Ottlik Márk 38.), Taci.

Kiállítva: Makó a 14 percben.

Sárga lap: Valkai 35., illetve Frank 35., Csamangó 41. 
        

Kövessen minket a Facebookon is!