Sport 2022. január 30. 11:00

Tisztes helytállás az évindító szenior úszóversenyen

Tisztes helytállás az évindító szenior úszóversenyen
A VII. Évindító Nemzetközi Szenior Összetett Sprint Úszóversenyt és Országos Bajnokságot rendezték meg az 1500 méteres gyorsúszásban Szentesen, január 29-én. A Kiskun Vízi és Szabadidő Sportegyesület nyolc férfi és két női versenyzővel vett részt a megmérettetésen – mondta el lapunknak Ónodi László csapattag.

Az 1500 méteres gyorsúszásban Sebők János korcsoportjának Országos Bajnoka lett. A bajnoki cím mellett három egyéni első és két második helyezést ért el. Simon Géza a 200 méteres férfi hátúszásban aranyérmet nyert. Ónodi László 200 méteres hátúszásban ezüstérmet, az 50 méteres gyorsúszásban és az 50 méteres mellúszásban bronzérmet nyert. Csenki Klára 50 méter mellúszásban arany-, 50 méteres hátúszásban ezüstérmet érdemelt ki. Ladányi Endréné 50 háton lett bronzérmes.

Váltókban is jól szerepeltek úszóik, hiszen az Ónodi László, Simon Géza, Sebők János és Provics András összeállítás 4x100 méteres férfi vegyes A váltócsapat első helyezést ért el. A férfi váltó B csapat harmadik lett Urbán Tamás, Megyesi László, Megyesi Dániel és Magony Zsolt felállásban. A 4x100 méteres mix vegyes váltóban Ladányi Endréné, Csenki Klára, Sebők János és Magony Zsolt ezüstérmes lett.

Összességében Félegyháza szenior úszói jó eredményekkel, méltón képviselték városunkat.
               

Kövessen minket a Facebookon is!