Fülöpjakab 2022. március 9. 15:30

Fülöpjakabra került a 100 darab elárverezett pozsonyi kifli

Fülöpjakabra került a 100 darab elárverezett pozsonyi kifli
A március 8-i jótékonysági sütivásár másnap egy árverés erejéig folytatódott. Az akcióhoz csatlakozott több iskola is a városban, köztük a KSZC Kiskunfélegyházi Kossuth Lajos Szakképző Iskola és Kollégium is.

A felnőttképzésben részt vevő cukrásztanulók pozsonyi kiflivel készültek az akcióra, amelyből másnap 100 darabot ajánlottak fel árverésre. Az iskola felnőttoktatás-vezetője, Bodorné Szikora Erzsébet elmondta, hogy mind az oktatók, mind a tanulók boldogan vállalták a sütést, örültek, hogy ilyen módon segíthetnek Timikének.

Az aukció a Rádió Smile reggeli műsorában zajlott, a licit 20 000 forinttal indult kicsivel 8 óra után. A zárásra 10 óra előtt került sor, amikor kihirdették a 130 000 forintos végösszeget. Az árverés nyertesei Fülöpjakabról érkeztek: Bodor Sándor és felesége, Julianna, valamint a Zolinho Egészségsziget tulajdonosa, Kürtösi Zoltán közösen ajánlották fel a pozsonyi kiflikért az említett összeget. A finomságoknak gyermekek örülhetnek majd, hiszen a fülöpjakabi általános iskolások és óvodások fogyaszthatják el jóízűen a péksüteményeket.
               

Kövessen minket a Facebookon is!