Közélet 2014. november 15. 10:00 Forrás: Magyar Nemzeti Vidéki Hálózat

Projektötleteket gyűjtenek

Projektötleteket gyűjtenek
A Magyar Nemzeti Vidéki Hálózat a Földművelésügyi Minisztérium Agrárfejlesztési Főosztálya részére projektötleteket gyűjt az elkövetkező napokban.







A projektgazdák számára ez egy remek alkalom arra, hogy projektötleteiket bemutathassák a döntéshozóknak, vagyis azoknak, akik közreműködnek abban, hogy az elkövetkező években milyen fejlesztések valósuljanak meg Európai Uniós források segítségével.

A Minisztérium információhoz szeretne jutni, hogy a vidéken élők, a mindennapjaikat a gazdálkodással, feldolgozással töltő emberek, szervezetek fejlesztési igényei mennyiben fedik a kiírni kívánt pályázatokat, vannak-e olyan igények, amelyek a fejlesztései tervekbe nem férnek bele, és mennyi olyan életképes és kidolgozott projektterv van, amely a pályázatok kiírása esetén azonnal támogatható lesz.

A Minisztérium olyan projektötleteket vár, amelyek szakmai tartalmukat illetően részletesen ki vannak dolgozva és agráriumhoz kötődnek, de NEM nagyüzemi gazdálkodást céloznak meg, hanem

- szociális, közösségi elemet tartalmaz, vagy - háztáji gazdálkodáshoz kapcsolódik, vagy - bármilyen agroszociális, agrár alapú közösségi gazdálkodási fejlesztést céloz meg.

 

Kiemelt jelentőséggel bírnak a közfoglalkoztatás és/vagy a szociális szövetkezetek bevonásával tervezett projektek! Fontos, hogy az FM Agrárfejlesztési Főosztálya már megvalósult, máshol is alkalmazható, példa értékű, eredményes, fenti kritériumoknak (lásd felsorolás) megfelelő projektek rövid ismertetését is várja! Jó gyakorlatként továbbadható, bemutatható, sikeres projekteket is várunk!

Amennyiben Önnek van olyan projektje, amely a fenti feltételeknek megfelel, töltse ki az alábbi linken keresztül elérhető űrlapot legkésőbb 2014. november 18., kedd éjfélig!

https://docs.google.com/forms/d/1luwE328Dd4YHyUuv6SzEaXCUCR2q7ayinejEzGoadmI/viewform?usp=send_form

 

Kövessen minket a Facebookon is!