Helyi hírek 2022. november 13. 14:00

A Sarlós Boldogasszony Főplébánia hirdetései

A Sarlós Boldogasszony Főplébánia hirdetései
Évközi 33. vasárnap – 2022. november 13.

1. Ma este a Mária Tisztelők Köre 18 órára várja a testvéreket közös imádságra a Mártírok u. 7. szám alá Fatimai Nap alkalmából.

2. A hét ünnepei: kedden Nagy Szent Albert püspök és egyháztanító emléknapja, szerdán Skóciai Szent Margit emléknapja, csütörtökön Nagy Szent Gertrúd szűz emléknapja, szombaton pedig Árpád-házi Szent Erzsébet ünnepe lesz.

3. Hétfőn este kivételesen nem lesz Bibliaóra, helyette az esti 6 órai szentmisére hívják a testvéreket, ahol az espereskerület papsága őszi találkozóját tartja, együtt mutatja majd be a legszentebb áldozatot és imádkozik közösen az egyházközségekért.

4. November 16-án, szerda este fél 7-kor képviselő-testületi gyűlés lesz a közösségi házban.

5. November 18-án, péntek este 5 órától gitáros szentségimádás lesz az esti szentmiséig.

6. November 19-én, szombaton házasságot köt a templomban Tóth Nikolett és Dencs István.

7. A Karitász tartósélelmiszer-gyűjtést szervez 18-án, pénteken 12 és 17 óra, valamint 19-én, szombaton 8 és 12 között a következő helyszíneken: Móravárosi ABC, Kossuth utcai ABC, Petőfi-lakótelepi ABC. Adományainkkal segíthetik a Karitász munkáját. Jövő vasárnap a Karitász javára történik a perselygyűjtés, ez egyben Krisztus király, a világmindenség királyának főünnepe, az egyházi év utolsó vasárnapja.

8. Adventi koszorú készítésre hívják a hittanosokat, november 25-én, péntek délután 4 órától a közösségi házba. Koszorúalapot a sekrestye ad, a díszítőelemeket és gyertyákat a gyerekek vigyék magukkal. Várják őket szeretettel, a szervezőknek segítség, ha jelentkeznek a hitoktatóknál.

9. Jövő évi kalendárium és naptár kapható a templomi hátsó asztalnál, a sekrestyében és a plébánián.
                

Kövessen minket a Facebookon is!