Helyi hírek 2022. november 15. 08:00

Körkérdés: Mi a véleménye Félegyháza arculatáról?

Körkérdés: Mi a véleménye Félegyháza arculatáról?
A napokban átadott beruházások kapcsán körkérdés rovatunkban ezúttal a felújított, megszépült utcákról, Félegyháza közterületeiről kérdeztük a járókelők véleményét.

Tóth Gyöngyi (78)
– Négy éve élek Félegyházán, ami nagyon élhető, kedves város számomra. Szépen karbantartják a tereket, közterületeket, a rengeteg szebbnél szebb virágágyás pedig gyönyörűséget sugároz az emberi léleknek. Szeretek itt lakni.




Krepsz János (65)
– Harminc éve lakom Kiskunfélegyházán. Az utóbbi években lendületesen fejlődött ez a város. Nagyon sok helyszínen történt felújítás az itt élők megelégedésére, örömére, mindannyiunk kényelmét szolgálva. Úgy gondolom, hogy a nagyposta melletti terület és a Korona utca átadásával a belváros parkolási gondjai is megoldódnak egy időre.




Farkas Mihályné (69)
– Épül, szépül a városkép, megelégedésünkre. Városföldön lakunk, de gyakran eljövünk Félegyházára. Részt szoktunk venni a városi rendezvényeken, és mindig nagyon jól érezzük magunkat. Több alkalommal főztünk már mi is a férjemmel a Libafesztiválon. Kijelenthetem, hogy nagyon kedvesek, barátságosak az emberek, szívesen fogadják az idelátogató vendégeket. Mi pedig örömmel kísérjük figyelemmel az új és új építkezések nyomán egyre szebb és kedvesebb város fejlődését.




Juhász István (83)
– Néhány évet leszámítva Félegyházán éltem az életemet. Láttam ezt a várost porosan, elhanyagoltan is, de az elmúlt években folyamatos a fejlődés. A poros, koszos utcák a múlté. A főtér és a Kossuth utca kifejezetten tetszik a vadvirágos ágyásokkal, amelyek számomra a mezők hangulatát idézik. Örülök, hogy megélhettem azt, hogy ilyen szép városban élhetünk, közlekedhetünk.

V. B.
                   

Kövessen minket a Facebookon is!