Helyi hírek 2022. november 25. 08:00

Főispáni elismerést kapott Ajtai Elemérné

Főispáni elismerést kapott Ajtai Elemérné
Kiemelkedő és magas színvonalú szakmai munkája elismeréseként ezüst fokozatú főispáni elismerésben részesült Ajtai Elemérné Nagyhajú Mária, a Kiskunfélegyházi Járási Hivatal kormányablak ügyintézője. Az elismerést Kovács Ernő főispán, dr. Zombor Attila, a Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal főigazgatója és dr. Havassy Sándor igazgató adta át a kitüntetetteknek még októberben, az 1956-os forradalom és szabadságharc évfordulójához kapcsolódóan.



Ajtai Elemérné Tiszaalpáron él családjával. 2013. július 4-étől dolgozik a Kiskunfélegyházi Járási Hivatalnál, előbb romareferensként, 2017 decemberétől pedig kormányablak szakügyintézőként. Ahogy fogalmaz, tulajdonképpen a szakma választotta ki őt.



A Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal Kiskunfélegyházi Járási Hivatalban végzett munkája során megszerzett tapasztalat, a folyamatosan fejlesztett tudás és a kiérlelt megfontoltság birtokában úgy érzi, hogy színvonalasan tudja segíteni az ügyfeleket. Ezt támasztja alá a mostani elismerés is.



– Köszönetemet, tiszteletemet és megbecsülésem fejezem ki vezetőimnek, akik útmutatásukkal, szakmai tudássukkal, tapasztalatukkal mindvégig támogattak, és nagyon hálás vagyok kollegáimnak is, akikkel közösen úgy érzem, színvonalasabbá tudjuk tenni a hivatali ügyintézést – mondta el Mária az elismerés kapcsán.



Magánéletéről elárulta: szabadidejét a családjával tölti. Házas, két leánygyermek édesanyja és büszke nagymama. Szeret énekelni, Tiszaalpáron gyakorta fel is lép.

V. B.
                  

Kövessen minket a Facebookon is!