Közélet 2014. november 23. 12:30

Legyél a saját menedzsered!

Legyél a saját menedzsered!
A Pannon Egyetem Gazdaságtudományi Kara ismét megrendezi nagy sikerű „Legyél a saját menedzsered!” kurzusát középiskolások számára.

A kurzus során a résztvevők olyan ismereteket szereznek, amelyek segítségével képesek lesznek hatékonyan menedzselni saját magukat, függetlenül attól, hogy milyen területen helyezkednek el tanulmányaik befejezése után. A kurzus tananyaga úgy lett összeállítva, hogy a tanultaknak a gyakorlatban is hasznát vegyék a diákok, akár a jövőben egy saját vállalkozás indítása során is.


A kurzus tartalma: Önismeret és önmenedzselés; Marketing alapjai; Projektmenedzsment; Vállalkozói ismeretek; Média alapismeretek (újságírói ismeretek, újságszerkesztés, TV műsor-készítés, sajtókapcsolatok); Social media ismeretek; Forrásszerzés, pályázatírás; Grafikai ismeretek és kiadványszerkesztés alapjai; Fotózási ismeretek; Önéletrajzírás; Interkulturális tréning.


A kurzus 2014. december 6-án indul, a Pannon Egyetem Gazdaságtudományi Karán (8200 Veszprém, Egyetem u. 10., „A” épület). A személyes foglalkozások szombati napokon kerülnek megrendezésre. A kurzuson történő részvétel ingyenes, s az elvégzését követően a diákok tanúsítványt kapnak.

A kurzusra bármely középiskola tanulója jelentkezhet a [email protected] e-mail címen.
 

Jelentkezési határidő: 2014. december 1.

A kurzussal kapcsolatos bármely kérdést a [email protected] e-mail címen várnak a szervezők.
 

További információ:

Szalainé Szeili Katalin marketingvezető, Pannon Egyetem Gazdaságtudományi Kar Marketing és Nemzetközi Kapcsolatok Központ

Telefon: 06 88 624 885

Mobil: +36 30 495 4849

E-mail: [email protected]

 

Kövessen minket a Facebookon is!