Program 2023. február 2. 10:00

Szerelmi kalandtúra a Házasság hete alkalmából

Szerelmi kalandtúra a Házasság hete alkalmából
„Párok útja" elnevezésű szerelmi kalandtúrával várja az érdeklődőket a Móra Ferenc Művelődési Központ február 11-én, szombaton. A Házasság hete alkalmából szervezett program során a párok játékos feladatokkal idézhetik fel kapcsolatuk meghatározó pillanatait.

Friss szerelmesek, több éve együtt élő párok és házastársak is csatlakozhatnak a „Párok útja" elnevezésű szerelmi kalandtúrához. A program kiváló lehetőséget kínál a pároknak, hogy megerősítsék kapcsolatukat, újraélhessék a régi szép emlékeiket. A résztvevőknek a túra során 5 belvárosi állomást – Petőfi-tér, Sarlós Boldogasszony Templom, Móra-tér, Nepomuki Szent János-tér, Móra Ferenc Művelődési Központ – kell meglátogatniuk, ahol játékos feladatok során felidézhetik kapcsolatuk meghatározó pillanatait.



A Petőfi-téren elhelyezett dobozból minden pár tájékozódhat a túra menetéről, február 11-én, 14 órától. A feladatok között közös bakancslista és emlékkapszula készítése, az öt szeretetnyelvhez és a párkapcsolatokhoz kapcsolódó kérdések is szerepelnek.

A kalandtúra teljesítését követően 18 órakor a párok apró ajándékot kapnak a Móra Ferenc Művelődési Központban, sőt, egy sorsoláson is részt vehetnek, ahol belépőjegyeket nyerhetnek Pál Feri atya február 13-i, valamint a Bugaci Tanyaszínház február 25-i és 26-i előadásaira.

További információ Almási Emerenciától kérhető a 76/466-843-as számon.

G. E.
                 

Kövessen minket a Facebookon is!