Egészségügy 2023. március 6. 16:00

Szavazzon a Szent-Györgyi Albert Orvosi Díj félegyházi jelöltjeire!

Szavazzon a Szent-Györgyi Albert Orvosi Díj félegyházi jelöltjeire!
Kilenc félegyházi illetékességű orvos is bekerült a 2023-as Szent-Györgyi Albert Orvosi Díj jelöltjei közé. A közönség szavazatait március 20-áig várják a szentgyorgyialbertorvosidij.hu oldalon.

Dr. Domján Mihály fogorvos, dr. Farmasi Róbert háziorvos, dr. Fehérvári István gyermekorvos, dr. Fekete Róbert ortopéd sebész, dr. Hegedűs Éva gyermekorvos, háziorvos, dr. Kiss Ákos Csaba idegsebész, dr. Szemerédi László kardiológus, dr. Szolnoki Beáta gyermekorvos és dr. Tamasi József belgyógyász neve is szerepel a 2023-as Szent-Györgyi Albert Orvosi Díj jelöltjei között. Támogassuk őket szavazatainkkal!

A díjra olyan szakembereket lehetett jelölni, akik cselekedetükkel megmentették betegük életét, vagy a mindennapi orvosi munkájuk során olyan elhivatottsággal praktizálnak, melyben rendkívüli odaadással, tudományos igényességgel és humanitárius szemlélettel segítenek a hozzájuk fordulókon.

A közönség szavazatai alapján fejenként 500 ezer forinttal díjaznak 3-3 orvost Kelet-Magyarországról és Nyugat-Magyarországról, valamint 1 orvost Budapestről. Emellett a zsűri döntése alapján a Goodwill Pharma különdíjat és a Goodwill Pharma Életmű Díjat is kiosztják. A díjátadót április 12-én, Budapesten, a Magyar Tudományos Akadémián tartják.


Szavazni ide kattintva lehet.
              
G. E. 
                 

Kövessen minket a Facebookon is!