Sport 2014. február 9. 20:53

A hajrában kerekedett felül az Astra

A hajrában kerekedett felül az Astra
Az NBI-es futsalbajnokság 15. fordulójában a fővárosi Galaxis BME-Docler Akadémia otthonában szerepelt az Astra Kiskunfélegyházi Bulls. A bajnokságot magabiztosan vezető Astrások elsősorban a második félidei játékuknak köszönhetően fölényes, 8-3-as győzelmet arattak.

A mérkőzés esélyesének egyértelműen az Astra Kiskunfélegyházi Bulls számított. Ennek ellenére a 7. percben a házigazda Galaxis szerezte meg a vezetést.

Ezt követően az Astra is nagyobb fokozatra kapcsolt. A 10. percben Dombai Nagy Anett előbb egalizálta az állást, majd két perccel később Megyes Ágnes góljával már a félegyháziak kerültek előnybe. 1-2

A házigazdák az első félidőben ugyan ismét egyenlíteni tudtak, de az utolsó percben Dombai Nagy Anett újra betalált, így a szünetben 3-2-es Astra vezetéssel fordultak a felek.

A második félidő elején az első játékrészhez hasonlóan a Galaxis percei következtek. A Galaxisnak 22. percben Farkas Klaudia góljával ismét egyenlítenie sikerült. /3-3/

 

Az eredmény tükrében érdekes hajrára volt kilátás, de érkezett Szabó Boglárka, aki gyors két gólt szerezve eloszlatta az izgalmakat.

Az utolsó percekben rajta kívül Vidács Krisztina, Dombai Nagy Anett és Zágor Bernadett is betalált.

A hajrára a teljesen szét esett Galaxis végül méretes pofonba szaladt bele hazai pályán.

A bajnokságot továbbra is magabiztos előnnyel, 42 ponttal az Astra vezeti.

Az együttes a 16. fordulóban, február 16-án, vasárnap 10 órakor az Univerzum csapatával játszik Budapesten, a Soroksári Sportcsarnokban.

G. Z.

Kövessen minket a Facebookon is!