Helyi hírek 2023. május 25. 18:00

Az Év Boltja közönségszavazás

Az Év Boltja közönségszavazás
A Store Insider és a Tobacco Magazin szaklapkiadója a PPH MEDIA idén is meghirdette az „Az Év Boltja” versenyét. Az első körös online zsűrizést követően az alábbi üzletek kerültek a legjobbak közé a listára, amelyeket most olvasóink is értékelhetnek közönségszavazáson. Az egyes boltokra a képek alatt szavazhat.

Az egyes kategóriában felsorolt boltokat nem a pontozás függvényében listázták. Szavazni csak a 12 főkategóriában induló egyéni boltok közül a listára került üzletekre lehet. A közönségszavazás június 1-jén éjfélkor ér véget. Minden olvasó pontozhatja 1-től 10-ig a kedvenc boltját – akár egyet, akár az összeset, végig böngészve a nevező üzletek sorát. A legmagasabb adható pontszám 10, amelyet értelemszerűen a legtöbbre értékelt bolt érdemel. Kérik, hogy szavazatával támogassa azt az üzletet, ahova naponta szívesen betér(ne), ahol jól érzi – vagy úgy gondolja, jól érezné – magát, vagy ami éppen csak úgy tetszik önnek.



Görgessen: az egyes boltokra a képek alatti csillagokra kattintással szavazhat!

A kilencedik alkalommal meghirdetett versenyen a 2015-ös indulás óta mintegy 700, FMCG termékeket forgalmazó üzlet, szakbolt, dohánybolt nevezett a díjra. A korábbi években közülük eddig több mint 300-an kaptak elismerést és használták is az üzletük portálján az „Az Év Boltja” logót, ezzel is szemléltetve vásárlóik számára, hogy saját kategóriájukban kiemelkedően magas szolgáltatást nyújtó üzletben vásárolnak. 



Az Év Boltja verseny célja, hogy megtalálják Magyarország meghatározott szempontok szerint legkiválóbb élelmiszert és egyéb FMCG-termékeket kínáló üzleteit, illetve Nemzeti Dohányboltjait. Az idén meghirdetett versenyre is szép számmal érkeztek az üzleteket bemutató pályázatok, amelyeket a szakmai zsűri kétkörös zsűrizésben értékelt, és választotta ki a meghirdetett kategóriák győzteseit. Az első körös online zsűrizést követően a lentebb felsorolt üzletek kerültek a legjobbak közé a listára, amelyeket az olvasók is értékelhetnek a most indított közönségszavazáson.



Csak kattintson, ha a csillagok pirosra változnak, már érvényes is a szavazat! Eszközönként egy szavazatot tud leadni, amelyet a határidőig módosíthat. Az ön érvényes szavazata az, ami a közönségszavazás lezárásakor, vagyis június 1-jén éjfélkor megtalálható lesz a szavazófelületen.  

A mellékelt linken tudnak szavazni a kiskunfélegyházi PlusMarket üzletre:

https://storeinsider.hu/cikk/az-ev-boltja-kozonsegszavazas
                 

Kövessen minket a Facebookon is!