Helyi hírek 2023. május 27. 08:00

Társadalmi összefogásra van szüksége egy családnak

Társadalmi összefogásra van szüksége egy családnak
Azonnali társadalmi összefogásra van szüksége egy kiskunfélegyházi családnak. Egy édesanya és két kiskorú gyermeke a közelmúltban tragikus körülmények között elveszítette a családfenntartót, ezzel komoly veszélybe került az együtt maradásuk. Lakhatásuk jelenleg megoldott, de a kieső bevétel lehetetlenné teszi az albérlet- és a napi megélhetés költségeinek kifizetését.

A HumanumSalma Humanitárius Közhasznú Alapítvány gyűjtést szervez az életük megkönnyítésére, amihez a város lakosainak csatlakozását kérik. A jótékonysági kezdeményezés részleteiről Bc. Némedi-Varga Beatrix alapító elnök mesélt.

– Kiemelt krízishelyzetbe került a közelmúltban egy kiskunfélegyházi család. A tragikus körülmények között megözvegyült édesanya és két kiskorú gyermekének életét napi szintű anyagi nehézségek árnyékolják be. A csonkán maradt család együtt maradása veszélybe került, ugyanis a bevételkiesés miatt, az albérletük fizetése és a napi kiadások fedezése lehetetlenné vált. Ebben a kilátástalannak tűnő helyzetben a remény a legnagyobb társunk. Társadalmi összefogásra kérnénk a lakosokat, hogy a kisgyermekeknek biztos hátteret tudjon fenntartani az anyuka és ne kelljen őket elszakítani egymástól. Ehhez anyagi és tárgyi felajánlásokat szeretnénk kérni. Tartós élelmiszerre, tisztálkodó- és tisztítószerekre, illetve pénzügyi felajánlásra van szükségük. A felajánlásokat a „Remény” jeligére várjuk a Civil Szervezetek Szövetségének Irodájában (6100 Kiskunfélegyháza, Fekete Pál-sétány 4/14., Fókusz Takarék mögötti udvarban) 8 és 16 óra között, valamint az alábbi számlaszámra, a közleménybe beírva a „Remény” szót: 51700090-10018747.

Bővebb információ Bc. Némedi-Varga Beatrix-nál kérhető a 06-70/701-8173-as telefonszámon, vagy a [email protected] e-mail címen.

V. B. 
                       

Kövessen minket a Facebookon is!