Kunszállás 2023. május 29. 15:00

Gyereknap a Polyák Borbirtokon

Képgaléria
Gyereknap a Polyák Borbirtokon
Idén is mesés környezetben, a Polyák Borbirtokon rendezte meg gyermeknapját a Nagycsaládosok Kunszállási Egyesülete és a Kunszállási Önkormányzat május 28-án, vasárnap délután.

A programok sorát a Csimota Zenekar gyermekkoncertje nyitotta, majd gyermek néptáncbemutató következett a Kiskun Alapfokú Művészeti Iskola kunszállási növendékeinek bemutatásában, Varga Andreas művészeti vezető segítségével. A táncot zongorajáték követte, Szabófi Krisztina és Mini Önképzőkörének bemutatóját láthatta a közönség. A rendezvénysátorban a napot a Portéka Színpad Vásári komédia című előadás zárta, ami megkacagtatott minden gyereket.

A délután folyamán sárkányos és unikornisos légvár, foci, tollas, röplabda, ping-pong, öko- népi játszóház, kézműves foglalkozások, csillámtetoválás, arcfestés és interaktív egészségügyi bemutató is várta a gyermekeket. Rendelkezésre állt egy rajzolófal, ahol a kis művészek alkotásuk elkészülte alatt finom szamócát eszegethettek, valamint a leggyorsabbak megmutathatták futótudásukat is a szőlősorok között.

A jó hangulatú, tartalmas napot tábortűz zárta.

Z. A. 
            

Kövessen minket a Facebookon is!