Helyi hírek 2023. július 22. 18:30

Kerékpáros felvonulással indult a Tekergő második napja

Képgaléria
Kerékpáros felvonulással indult a Tekergő második napja
Kerékpáros felvonulásnak lehettek tanúi a Kossuth utcán, szombaton délután. A Tekergő Feszt Különleges Kerékpárok Találkozója vendégei trükkös bringákkal, chopperekkel, cruiserekkel, lowriderekkel, elektromos kerékpárokkal, utcai kerékpárokkal, versenykerékpárokkal vettek részt a felvonuláson, amelynek célja volt, hogy felhívja a fesztiválra a figyelmet és népszerűsítse a kerékpárt, mint sport- és közlekedési eszközt.

A szombati nap délutánján várják az érdeklődőket, workshopokkal, bemutatókkal, beszélgetésekkel. Hegeshow TRIAL pálya és workshop – Hegedűs László többszörös Trial országos bajnok és guiness rekorder a fesztivál vendége.
17:00 Trash Fixed Life FIXI bemutató (Ficsór Olivér és társai)
18:00 Defektjavítási verseny
19:00 Épített kerékpárok szépségversenye.

A programok zárásaként egy izgalmas bemutatót láthat a közönség, a sörtorony építésénél használt daru Ficsór Kornélt emeli kerékpárostól a magasba, ahol többszörös magyar BMX freestyle bajnokunk trükköket mutat be a közönségnek.

Ma is üzemel a Bringabarát és NorBike pavilon és tesztpálya: MERIDA, KELLYS, STEVENS E-bike és Di2 bike tesztelés, ABUS termékbemutatók és „tojásos” minisisak törésteszt, valamint kis- és nagygyermek ügyességi pályák és KRESZ kisokos játékkal készültek a szervezők, ahol értékes nyereményekkel várják az érdeklődőket.
 

Kövessen minket a Facebookon is!