Helyi hírek 2023. július 29. 16:00

Elloptak egy Volánbuszt Kiskunhalason, a tolvaj egy autó visszapillantó tükrét is letörte vele

Elloptak egy Volánbuszt Kiskunhalason, a tolvaj egy autó visszapillantó tükrét is letörte vele
Szombat délelőtt órákra lezárta a rendőrség a Csetényi Élménypark előtti körforgalmat és a közeli parkoló egy részét, információk szerint a lopott autóbuszt itt sikerült megállásra kényszerítenie a megrongált autó tulajdonosának.

Borítókép: A Csetényi Élményparktól nem messze, egy parkolóban sikerült megállítani a buszt
Fotó: Pozsgai Ákos


A megyei hírportál úgy tudja, a férfi, aki ellopta a buszt, elmenekült a helyszínről.

Meg nem erősített információk szerint szombat délelőtt 11 óra után nem sokkal, a Semmelweis-téren parkolt a Volán autóbusza, itt szállt fel rá a férfi, majd beindította és elindult vele. Úgy tudják, hogy indulás közben letörte az autóbusz előtt parkoló autó visszapillantó tükrét, majd megállás nélkül tovább hajtott a Csetényi Élménypark irányába. Az autó hölgy tulajdonosa, miután észlelete, hogy a busszal megrongálták a gépkocsiját, az autóbusz után hajtott, majd a Csetényi Élménypark előtti körforgalomban sikerült megállásra kényszerítenie. Számon kérte a „sofőrt”, majd visszament a hölgy az autójához, hogy telefonon segítséget kérjen, eközben az autóbuszt vezető férfi elmenekült a helyszínről. A Baon információi szerint az incidens során senki nem sérült meg.

Perceken belül fél tucat rendőrautó érkezett a bejelentés helyszínére, ahol a rendőrök meghallgatták a hölgyet és időközben előkerült az autóbusz igazi sofőrje is. Később nyomozók is érkeztek, valamint a halasi rendőrkapitányság bűnügyi helyszínelői is, akik nyomokat rögzíthettek az autóbuszon. A rendőrök keresik az busztolvajt. 
       

Kövessen minket a Facebookon is!