Helyi hírek 2023. szeptember 6. 14:00

Forgalomkorlátozások a Libafesztivál idején

Forgalomkorlátozások a Libafesztivál idején
Szeptember 8-án és 9-én rendezi meg a XXIV. Kiskunfélegyházi Libafesztivált A Móra Ferenc Művelődési Központ.

A rendezvény helyszínei: Kossuth utca – a polgármesteri hivataltól a Lónyai utcáig, Kossuth utca – Spar parkoló, a Kazinczy utcai, a Mártírok utcai, a Deák Ferenc utcai torkolat, a Petőfi Sándor Városi Könyvtár és a mögötte lévő parkoló, a Fekete Pál sétány belső udvara és a Petőfi-tér.

A programok szeptember 8-án, pénteken 10 órától 23 óráig, szeptember 9-én, szombaton 8 órától (a könyvtár mögötti parkolóban a főzőverseny 6 órától indul) 23 óráig tartanak.

A felsorolt időpontokban az alábbi lezárásokra kell számítani:

Szeptember 6-án, szerdán 20 órától szeptember 10-én, vasárnap kb. 16 óráig tilos parkolni a Kossuth utcán a városházától a Lónyai utcáig, illetve a Kazinczy, a Mártírok, a Zrínyi és a Deák Ferenc utca torkolatnál, valamint a Spar áruház parkolójában.

Szeptember 7-én, csütörtökön 6 órától az Ofotért szaküzlet melletti területen megkezdődik az Integrál Zrt. mintaboltjainak kiépítése. 8 órától pedig vendéglátó egység épül a Mártírok utca elején és a Deák Ferenc utca elején lévő parkolóban.

Szeptember 7-én, csütörtökön 8 órától szeptember 10-én, vasárnap kb. 16 óráig lezárják a Kossuth utcát a városházától a Lónyai utcáig, illetve a Kazinczy, a Mártírok, a Zrínyi és a Deák Ferenc utca torkolatát.

Szeptember 8-án, pénteken 12 órától szeptember 9-én, szombaton kb. 19 óráig lezárják a Petőfi Sándor Városi Könyvtár mögötti parkolót a főzőverseny miatt.

Szeptember 9-én, szombaton 6 órától tilos parkolni az E5-ös főúton, a Móra Ferenc Művelődési Központtal szembeni parkolókban.

Az esetleges kellemetlenségekért szíves megértésüket és elnézésüket kérjük!
Minden érdeklődőt sok szeretettel várunk rendezvényeinkre!

Kovács-Csonka Szilvia
igazgató
Móra Ferenc Művelődési Központ
                 

Kövessen minket a Facebookon is!