Helyi hírek 2023. szeptember 5. 16:30

Gólyák lepték el a Móra gimit

Képgaléria
Gólyák lepték el a Móra gimit
Kétnapos gólyatáborban ismerhették meg évfolyamtársaikat, osztályfőnökeiket, és az iskola helyszíneit a legfiatalabb mórások augusztus 29-én és 30-án. 

A programot zenés megnyitó indította Kálmán Vilmos 11/B, Nemes Máté 11/A és Fekete Zsuzsanna 9/E osztályos tanulók, valamint Jankovszki Sára tanárnő előadásában. A délelőtt folyamán a 112 résztvevő diák csapatokban járta végig a gimnázium épületének állomásait felsőbb évfolyamos diákok mentorálásával. Az állomáshelyeken tanárok várták őket csapatépítő, kreatív, sport- és ügyességi játékokkal. Volt például villám sakkparti, online kvíz, zenés fejtörők, kémiai kísérletek, kocsmatrükkök, élőkép és hasonló feladvány. Az ebédet az iskolaudvarra kitelepült Fornetti Altro étterem nyújtotta svédasztalos kínálattal. 

A várost elhagyva Kiskunmajsán folytatódott a program, ahol a Jonathermál Kemping adott tiszta, gondozott, kulturált otthont a tábornak. A napot tábortűzzel, zenével, énekkel, vidám beszélgetésekkel zártuk. Másnap a Jonathermál Fürdő adta lehetőségek előnyeit élvezték a táborozók, hála a kellemes időjárásnak. A vacsoráért és a reggeliért a majsai Lópofa Csárdának vagyunk hálásak. 

A nyolcadik éve nagy sikerrel szervezett program idei megvalósításában óriási szerepet vállaltak az osztályfőnökök: Kissné Fekete Éva (7/E), Kis-Czakó Annamária (9/ANy), Kámánné Pallagi Judit (9/AT), Abonyi Péter (9/B), Szabó Ildikó (9/C) valamint a kísérő tanárok Jankovszki Sára, Fórián Szilveszter és Dr. Nagy István.

Kissné Fekete Éva, főszervező, az osztályfőnöki munkaközösség vezetője

              

Kövessen minket a Facebookon is!