Helyi hírek 2023. szeptember 12. 13:00

Tilos parkolni a Kossuth Lajos szakképző iskola oldalában

Tilos parkolni a Kossuth Lajos szakképző iskola oldalában
A MÁV tájékoztatása szerint a következő hetekben vonatpótló autóbuszok közlekednek a Kiskunfélegyháza—Szeged-Rókus és Kiskunfélegyháza—Kistelek állomások között. A változás miatt, a közlekedés biztonsága érdekében ideiglenesen tilos parkolni a Kossuth Lajos szakképző iskola oldalában, és a megnövekedett gyalogosszám miatt kérik a közlekedők fokozott figyelmét a vasútállomás környékén.

Borítókép: Google



A vonatpótló autóbuszok az alábbiak szerint közlekednek: szeptember 11-étől 14-éig, szeptember 20-án és 21-én, 25-étől 28-áig, továbbá október 2-ától 5-éig és október 9-étől 11-éig.


Felhívják a figyelmet, hogy a vonatpótló buszok Szeged-Rókus állomástól indulnak és oda érkeznek. A Szegeden belüli utazáshoz a TramTrain járatok állnak az utasok rendelkezésére, amelyeken a vágányzár ideje alatt a vasúti menetjegyeket elfogadják (ide értve az utazásra jogosító igazolványt, igazolást, okmányt, akár több közlekedési szolgáltató által kiadható és felhasználható bérletet, illetve e-vonatjegyet is).

A vasútvonal részletes vágányzári menetrendje megtalálható az állomási pénztáraknál, ügyfélszolgálatoknál, illetve elérhető a MÁVDIREKT +36 (1) 3 49 49 49-es telefonszámán és a
www.mavcsoport.hu/vaganyzar oldalon.

A vágányzár időtartamán kívül érvényes menetrend elérhető a
www.mavcsoport.hu/menetrend oldalon.
                           

Kövessen minket a Facebookon is!