Kitekintő 2014. február 10. 16:15

Felhívás - „Fiatalok a Polgári Magyarországért” Díj

A Polgári Magyarországért Alapítvány Kuratóriuma 2006-ban „Fiatalok a Polgári Magyarországért” Díjat alapított, amely minden évben olyan 35 év alatti személynek, vagy túlnyomórészt 35 év alatti fiatalok közösségének adományozható, aki/akik tudományos, közéleti, művészeti, karitatív, közösségépítő tevékenységével, személyes példamutatásával a jelenen átívelő, túlmutató szellemi, emberi értékeket hoz létre, és tevékenysége jól jellemzi a polgári – keresztény – nemzeti értékközösséget.

A „Fiatalok a Polgári Magyarországért” Díj egy plakettból és egy oklevélből áll, a díjjal járó juttatás összege 1,5 millió forint.
Felterjesztéseket írásban: e-mail-ben az [email protected] vagy a 1253 Budapest, Pf.: 80. címre várjuk 2014. február 28-ig magánszemélyektől és civil szervezetektől egyaránt. A felterjesztésnek legalább 15 soros indoklást is tartalmaznia kell!
A díj odaítéléséről az Alapítvány Kuratóriuma dönt 2014. március elején. Az átadás minden év tavaszán, ünnepélyes, a sajtó számára is nyilvános keretek között történik.

 

Balog Zoltán
kuratóriumi elnök

Kövessen minket a Facebookon is!