Helyi hírek 2023. szeptember 15. 12:00

Jótékony halászléfőzők

Jótékony halászléfőzők
Jótékony céllal főztek a IV. Halászléfőző versenyen, augusztus 26-án, szombaton a Kőfaragók-terén megjelent csapatok. A versenyt Balla László alpolgármester, az esemény főszervezője nyitotta meg, majd az évek során megszokott módon, a Kiskunfélegyházi Ifjúsági Fúvószenekar kezdte meg a programok sorát, amit további színpadi programok követtek.

A zsűri többek között a legszebb terítést, a legtisztább konyhát, a legszebb szakácsnét, a legidősebb halfőzőt is díjazta. Két fő kategóriában hirdettek nyerteseket: Halételek: III. helyezett lett a Csemi-csapat, II. a Spar-tai csodacsapat, I. Bajáki Misi csapata. Halászlé kategória: III. a P & P csapata, II. a Spar-tai csodacsapat, I. Bajáki Misi csapata.



Különdíj: Pallagi Imó csapata, Kisüst Bt. csapata
Legszebb terítés: Csemi-csapat
Legtisztább konyha: Spar-tai csodacsapat
Legszebb szakácsné: Gondiné Kovács Edit
Legidősebb halfőző: Bodor István

A díjakat Csányi József polgármester, Balla László alpolgármester és a zsűri további tagjai, Illés Gyula, Szabó Zoltán, Berki Zoltán, Juhász Sándorné, az Izsáki Házitészta Kft. ügyvezetője, valamint a Bács-Kiskun Vármegyei Horgászegyesületek Szövetségének ügyvezető elnöke, Kovács Gergely adta át.

A fellépőket, támogatókat, meghívott vendégeket a BÁCSHOSZ, a Kunsághús Horgász Egyesület, Faragó Ferenc halfőző, Kerekes József, Vereb Imre és a Baranyi család jóvoltából vendégelték meg.



A szervezők ezúton köszönik meg a rendezvény lebonyolításához adott segítséget Szabó Zoltánnak, a tömörkényi Fish-Farm és a Félegyházi Halasbolt tulajdonosának, a Dél-100 Kft.-nek, a P&P Pékáru Kft.-nek, a Gazdatej Értékesítési Szövetkezet elnökének Ván Jenőnek, az Izsáki Házitészta Kft.-nek, a Kiss Torma Kft. ügyvezető igazgatójának, Kiss Jenőnek, a Marton Húsüzem Kft. tulajdonosának, Marton Péternek, Nagy Jánosné zöldség- és gyümölcskereskedőnek és Nagy Gyula kertészetének, a Constantinum Katolikus Óvoda, Általános Iskola, Gimnázium, Technikum, Kollégium igazgatójának; Mindák Józsefnek és munkatársainak, a Kiskunhalasi Szakképzési Centrum Kossuth Lajos Szakképző Iskola és Kollégium igazgatójának, Szabó Péternének, Szabó Józsefnek, a Szikra-Vill Kft. tulajdonosának, valamint a 2 Serpenyő Bisztró tulajdonosának, Karádi Istvánnak és csapatának.

Az esemény idén is jótékony célt szolgált, hiszen a bevételből a II. Közlekedésbiztonsági Tábort valósították meg, illetve Serfőző Jocika és családja számára is gyűjtöttek.
                    

Kövessen minket a Facebookon is!