Sport 2023. szeptember 14. 15:00

Jó játékkal továbbjutás a vármegyei kupában

Jó játékkal továbbjutás a vármegyei kupában
Szerdán bonyolították le a vármegyei kupa második fordulóját, amibe már az első osztályú csapatok is bekapcsolódtak. A Kiskunfélegyháza csapata Kerekegyházán lépett pályára.

A Kerekegyháza már több alkalommal is bizonyította azt, hogy kiszámíthatatlan ellenfél. Nem egy esetben, nálánál erősebb csapatott is legyőzött, míg máskor egy szerényebb képességű ellen is szenvedett. Éppen ezért Némedi Norbert tanítványai nem vehették könnyelműen ezt a mérkőzést sem, amennyiben tovább akartak jutni. Már pedig tovább akartak menni. Azt, hogy mennyire vették komolyan a hazaiak a találkozót, az is jelezte, hogy a 14. percben Nagy Norbert távoli lövése után megszerezték a vezetést, 1–0. A kiskunfélegyháziak is próbálkoztak, de Fekete Zoltán kapus több esetben is ennek útját állta.

A szünetben két cserét is végrehajtott Némedi Norbert, aminek meg is lett az eredménye. A 69. percben Erős Gergő lapos lövése utat talált a kerekegyházi kapuba, 1–1. Ekkor már a vendégek nagy nyomás alá helyezték a hazai kaput, és csak idő kérdése volt az, hogy mikor sikerül megszerezniük a vezetést. Ez a 84. percben Szűcs Dominik révén sikerült, 1–2, majd négy perccel később ismét ő volt eredményes, 1–3. Az már csak hab volt a tortán, hogy a rendes játékidő letelte előtt egy perccel Nagy Dánielnek is sikerült bevennie a kerekegyházi kaput, 1–4.

Igazi kupamérkőzést vívott egymással a két csapat. Az első játékrészben még tudta tartani magát a Kerekegyháza, de a második félidőben már kiütközött a két csapat közötti különbség. A Kiskunfélegyháza megérdemelten jutott a 3. fordulóba, amit szeptember 27-én bonyolítanak le.

Kerekegyházi SE – Kiskunfélegyháza: 1 – 4  (1 – 0)

Kerekegyháza, vezette:
Bosnyák Sándor Attila (Szabó Laura Emerencia, Rigó Viktória)

Kerekegyháza: Fekete – András A (Molnár Z. 62.), Kovács S., Nagy N. Gazdag Z., Sahin-Tóth (Zsiri 46.), Krajcsovszki (Polgár 84.), Hefler E., Bogár-Gubcsai (Gazdag A. 81.), Boronkay, Gáspár.

Kiskunfélegyháza: Nagy Sz. - Nagy D., Vén (Szűcs 67.), Magony, Erős, Oroszi, Ábel, Kanyó, Szabó P. (Molnár E. 46.), Kőrös (Urbán 46.), Huszka. Edző: Némedi Norbert.

Gólszerzők: Nagy N. 14. illetve Erős 69., Szűcs 84., 88., Nagy D. 89. percben.
                          

Kövessen minket a Facebookon is!