Helyi hírek 2023. szeptember 17. 10:00

A Sarlós Boldogasszony Főplébánia hirdetései

A Sarlós Boldogasszony Főplébánia hirdetései
Évközi 24. vasárnap – 2023. szeptember 17.

1. A hét ünnepei: szerdán a koreai vértanúk emléknapja, csütörtökön Szent Máté apostol és evangélista ünnepe, szombaton Pietrelcinai Szent Pió emléknapja lesz.

2. Hálásan köszönik mindazok munkáját, szorgalmát, segítségét és részvételét, akik a Mária-napok alkalmával szebbé tették az ünnepet! Isten fizesse meg jóságukat, hallgassa meg imádságukat!

3. Hétfőn, 17.30-kor Bibliaóra lesz a közösségi házban, szeretettel várják a testvéreket.

4. Szeptember 24-én, jövő vasárnap terményhálaadást tartanak. Kérik, hogy akik szeretnének gyümölccsel, zöldséggel, befőttel vagy más terménnyel hozzájárulni az ünnephez, előtte napokban vigyék be a plébániára vagy a sekrestyébe, hogy elő tudják készíteni az ünnepre. Előre is hálásan köszönik a felajánlásokat.

5. Ugyancsak jövő vasárnap az esti szentmisét a Szent József Kör szándékára ajánlják fel, a szentmisében az édesapák imádkoznak családjaikért. A Szent József Kör következő találkozója szeptember 25-én, hétfőn este lesz fél 7-től a közösségi házban.

6. Október 8-án, vasárnap a fél 11-es szentmisén köszöntenék az idén jubiláló házaspárokat. Kérik, hogy akik 1, 5, 10, 15… 65, 70… éve kötöttek házasságot és szeretnék megújítani fogadalmukat, jelentkezzenek a plébánián vagy a sekrestyében.

7. A rendőrség kérésének eleget téve felhívják a kedves testvérek figyelmét, hogy az utóbbi időben egyre többen telefonos csalás áldozatává váltak. Személyes adatok megadásával, banki ügyintézést imitálva lopják el jóhiszemű emberek adatait és ezzel pénzét is. Kérik a testvéreket, hogy a templomban kihelyezett plakátról tájékozódva, ne adjanak ki telefonon semmiféle személyes adatot!
                              

Kövessen minket a Facebookon is!