Helyi hírek 2023. szeptember 17. 16:00

A Szent István Templom hírei

A Szent István Templom hírei
Évközi 24. vasárnap – 2023. szeptember 17.

1. Hétfőn este 7 órakor kezdődik a Szent József Közösség találkozója a Szent István Közösségi Házban. Hívják és várják a férfiakat.

2. Szeretettel hívnak mindenkit szeptember 22-én, pénteken este 7 órakor ugyancsak a Szent István Közösségi Házban tartandó Taize imaalkalomra. A végén agapé is lesz, amelyre szeretettel fogadnak aprósüteményeket.

3. Szeptember 24-én, jövő vasárnap a 9 órai szentmise után megbeszélés lesz az elsőáldozásra készülő gyerekek szüleinek.

4. Ugyancsak jövő vasárnap délután 4 órakor tartják az idősek, betegek miséjét. Itt szolgáltatják ki a betegek kenetét. Előtte 3 órától már lesz gyónási lehetőség. Így vasárnap este nem lesz szentmise a templomban.

5. Jótékonysági orgonakoncert lesz a templomban Kárpátalja megsegítésére szeptember 30-án, szombaton este 6 órakor. Tájékoztató plakát a templomi hirdetőtáblán olvasható.

6. Egyházközségi zarándoklatot, kirándulást szerveznek október 14-én, szombaton Szabadkígyós, Doboz és Békéscsaba útvonalon. A részvételi díj 6000 forint személyenként. Ez az összeg az útiköltség és a belépőjegyek ára.

7. A templomi hirdetőtáblán láthatóak a rendőrség tájékoztató plakátjai. Ezeken az internetes csalások veszélyeire hívják fel a figyelmet. Kérnek mindenkit, hogy legyen nagyon óvatos, ne váljék áldozattá!
            

Kövessen minket a Facebookon is!