Helyi hírek 2023. szeptember 20. 11:00

Őszi díszben Félegyháza főtere

Képgaléria
Őszi díszben Félegyháza főtere
Mint azt már megszokhattuk, az évszakok változását Félegyháza főterének díszítése is rendre követi, köszönhetően az önkormányzat lelkes és kreatív munkatársainak. Az őszi dekoráció most is Görög Anita oktatási és közművelődési referens, Keresztes Tünde kulturális referens, Lantos Szabolcs, a Százszorszép Óvoda technikai munkatársa, valamint a közfoglalkoztatottak kezei nyomát dicséri, és szeptember 19-én készült el sok-sok tököt, szalmát és szebbnél szebb természetes, őszt idéző kelléket felhasználva.

A városháza és a Hattyúház között most is kialakították a fotózásra, szelfikészítésre csábító szegletet, ahol Félegyháza szecessziós büszkeségével a háttérben lehet látványos képeket készíteni. A Petőfi-térre pedig szekérháton érkezett meg az ősz, egyszerűségében bájos megjelenésben. Keresztes Tündétől azt is megtudtuk, hogy néhány évvel ezelőtt nagyon rossz állapotban vásárolták meg a szekeret, ami a közmunkások aprólékos munkájával, Ódor László szociális és közfoglalkoztatási osztályvezető irányítása mellett nyerte el mai állapotát.

Az őszi dekoráció október végéig marad, hogy később felváltsa a téli, karácsonyváró pompa Félegyháza fényben és árnyékban, perzselő napban és didergő hidegben is gyönyörű főterén.

T. T.

Fotó: Fantoly Márton, V. B.  
       

Kövessen minket a Facebookon is!