Helyi hírek 2023. október 10. 14:00

Módosul a vasúti menetrend

Módosul a vasúti menetrend
A MÁV Zrt. értesíti utasait, hogy október 12-én, csütörtökön pályakarbantartási munkák miatt módosított menetrend szerint járnak Kiskunfélegyháza és Szeged állomások között az IC719, IC709, 7010, 7017 és 7050 számú vonatok. Kiskunfélegyháza—Szeged-Rókus és Kiskunfélegyháza—Kistelek állomások között vonatpótló autóbuszok közlekednek.

Felhívják az utazók figyelmét, hogy a vonatpótló buszok Szeged-Rókus állomástól indulnak és oda érkeznek. A Szegeden belüli utazáshoz a TramTrain járatok állnak rendelkezésre, amelyeken a vágányzár ideje alatt a vasúti menetjegyeket (ide értve az utazásra jogosító igazolványt, igazolást, okmányt, akár több közlekedési szolgáltató által kiadható és felhasználható bérletet, illetve evonatjegyet is) elfogadják.

Továbbá december 9-éig a Kiskunhalason végzett pályaépítési munkák miatt a Baja—Kiskunhalas— Kiskunfélegyháza—Kecskemét vonalon a vonatok módosított menetrend szerint közlekednek, helyettük Kiskunhalas—Külsőhalas állomások között vonatpótló autóbuszok közlekednek.

A vasútvonal részletes vágányzári menetrendje megtalálható az állomási pénztáraknál, ügyfélszolgálatoknál, illetve elérhető a MÁVDIREKT +36 (1) 3 49 49 49-es telefonszámán és a www.mavcsoport.hu/vaganyzar oldalon.

A vágányzár időtartamán kívül érvényes menetrend elérhető a www.mavcsoport.hu/menetrend oldalon.
                          

Kövessen minket a Facebookon is!