Helyi hírek 2023. október 14. 14:00

Pályakarbantartás Szeged és Félegyháza között

Pályakarbantartás Szeged és Félegyháza között
A MÁV Zrt. értesíti utasait, hogy pályakarbantartási munkák miatt vonatpótló autóbuszok közlekednek Kiskunfélegyháza—Szeged-Rókus és Kistelek—Szeged-Rókus állomások között az alábbi időpontokban: október 16-ától 19-éig, október 24-étől 26-áig, november 6-ától 9-éig és november 13-ától 16-áig. A változás miatt, az említett napokon, a közlekedés biztonsága érdekében ideiglenesen tilos parkolni a Kossuth Lajos szakképző iskola oldalában, a megnövekedett gyalogosszám miatt pedig kérik a közlekedők fokozott figyelmét és türelmét a vasútállomás környékén.

Borítókép: magyarepitok.hu

Felhívják a figyelmet, hogy a vonatpótló buszok Szeged-Rókus állomástól indulnak és oda érkeznek. A Szegeden belüli utazáshoz a TramTrain járatok állnak az utazók rendelkezésére, amelyeken a vágányzár ideje alatt a vasúti menetjegyeket (ide értve az utazásra jogosító igazolványt, igazolást, okmányt, akár több közlekedési szolgáltató által kiadható és felhasználható bérletet, illetve e-vonatjegyet is) elfogadják. 

Továbbá december 9-éig a Kiskunhalason végzett pályaépítési munkák miatt a Baja—Kiskunhalas— Kiskunfélegyháza—Kecskemét vonalon a vonatok módosított menetrend szerint közlekednek, helyettük Kiskunhalas—Külsőhalas állomások között vonatpótló autóbuszok közlekednek.

A vasútvonal részletes vágányzári menetrendje megtalálható az állomási pénztáraknál, ügyfélszolgálatoknál, illetve elérhető a MÁVDIREKT +36 (1) 3 49 49 49-es telefonszámán és a www.mavcsoport.hu/vaganyzar oldalon.

A vágányzár időtartamán kívül érvényes menetrend elérhető a www.mavcsoport.hu/menetrend oldalon.
                

Kövessen minket a Facebookon is!