Helyi hírek 2023. szeptember 26. 17:00

A Sarlós Boldogasszony Főplébánia hirdetései

A Sarlós Boldogasszony Főplébánia hirdetései
Évközi 25. vasárnap – 2023. szeptember 24.

1. A hét ünnepei: kedden Szent Kozma és Damján vértanúk emléknapja, szerdán Páli Szent Vince áldozópap emléknapja, csütörtökön Szent Vencel vértanú emléknapja, pénteken Szent Mihály, Szent Gábor és Szent Rafael főangyalok ünnepe, szombaton pedig Szent Jeromos áldozópap és egyháztanító emléknapja lesz.

2. Hálásan köszönik a múlt vasárnapi terményhálaadásra felajánlott adományokat, az Úr segítse és áldja meg továbbra is mindannyiuk munkáját!

3. Az édesanyák Szent Mónika Imaközösség e havi összejövetelét szeptember 28-án csütörtökön, 18 órától tartja a Jókai utcai közösségi házban. A közösség szentmiséje szombaton 18 órakor lesz.

4. Októberben a rózsafüzért imádkozzák minden nap az esti szentmise előtt, 17.30-tól.

5. Október 8-án, vasárnap a fél 11-es szentmisén köszöntik az idén jubiláló házaspárokat. Kérik, hogy akik 1, 5, 10, 15, … 65, 70 éve kötöttek házasságot és szeretnék megújítani fogadalmukat, a plébánián vagy a sekrestyében jelentkezzenek.

6. A rendőrség kérésének eleget téve felhívják a kedves testvérek figyelmét, hogy az utóbbi időben egyre többen telefonos csalás áldozatává váltak. Személyes adatok megadásával, banki ügyintézést imitálva lopják el jóhiszemű emberek adatait és ezzel pénzét is. Kérik, hogy a kihelyezett plakátról tájékozódva, ne adjanak ki telefonon semmiféle személyes adatot!

                                          

Kövessen minket a Facebookon is!