Helyi hírek 2023. szeptember 24. 10:00

A Szent István Templom hírei

A Szent István Templom hírei
Évközi 25. vasárnap – 2023. szeptember 24.

1. Most vasárnap délután 4 órakor tartják az idősek, betegek miséjét, amiben kiszolgáltatják a betegek kenetét. Előtte, 3 órától már lesz gyónási lehetőség. Ezért este nem lesz szentmise a templomban.

2. Hétfőtől az esti szentmisék 17 órakor kezdődnek.

3. Jótékonysági orgonakoncert lesz a templomban Kárpátalja megsegítésére szeptember 30-án, szombaton este 6 órakor. Adományaikat a kihelyezett perselybe tehetik. Támogatásukat Isten fizesse meg.

4. Jövő vasárnap, október 1-én kezdik el a közös Rózsafüzér-imádságot a templomban. Hétköznapokon az esti szentmise után, szombaton és vasárnap pedig az esti szentmise előtt, ¼ 5-től.

5. Két hét múlva, október 8-án tartják a Rózsafüzér-társulat találkozóját. Várják azok jelentkezését, akik szeretnének csatlakozni a társulathoz. Kérik a koszorúvezetőket, hogy egyeztetett időpontban menjenek be a plébániára adategyeztetésre.

6. Egyházközségi zarándoklatot, kirándulást szerveznek október 14-én, vasárnap Szabadkígyós, Doboz és Békéscsaba útvonalon. A részvételi díj 6000 forint személyenként. Ez az összeg az útiköltség és a belépőjegyek árát tartalmazza.

7. A templomi hirdetőtáblán láthatóak a rendőrség tájékoztató plakátjai. Ezeken az internetes csalások veszélyeire hívják fel a figyelmet. Kérnek mindenkit, hogy legyen nagyon óvatos, ne váljék áldozattá!
                    

Kövessen minket a Facebookon is!