Helyi hírek 2023. szeptember 23. 17:00

Egy nap a gyermekekért

Képgaléria
Egy nap a gyermekekért
Egy nap a gyermekekért címmel, játékokkal, örömmel és tánccal szervezett családi napot tartott a House 36 Ingatlanbázis a Petőfi-téren, szeptember 23-án.

Bár az időjárás sokszor utasította a megjelenteket a sátrak alá, nagyszámú érdeklődőt vonzott az esemény. A szervező iroda szelfibox-szal, arcfestéssel, trambulinnal, tánccal és sok ajándékkal várta a gyerekeket.

Szabadi János régióigazgató lapunknak elmondta, hogy nagyon sokat kaptak városunktól az elmúlt hat évben, sok olyan bizalmas dolgot osztottak meg velük a városlakók, mint az otthonteremtés. Ezekre egyrészt nagyon büszkék, másrészt pedig osztozni szeretnénk ezekben az örömökben, amikor családalapítás, fészekrakás történik. Ezért szervezték az eseményt.

– Azt szerettük volna ma, hogy sok vidám gyermeket láthassunk – fogalmazott.

A családi napot egy rajzpályázat előzte meg, aminek eredményhirdetése is az eseményen volt. A rajzpályázat szervezője, koordinátora, az iroda munkatársa, Kövesi Andrea elmondta, hogy mesés otthon témában várták a rajzokat, amelyeken szerencsére a végeláthatatlan gyermeki fantázia képei is megjelentek hol unikornisok, hol bunkerek, hol kiskutyák formájában.

A jó hangulatú családi napnak terveznek folytatást, köszönik a városvezetés, a partner bankfiókok, a válalkozók segítségét és természetesen a gyermekes családok megjelenését.

Z. A.

             
 

Kövessen minket a Facebookon is!