Helyi hírek 2023. október 1. 10:00

A Sarlós Boldogasszony Főplébánia hirdetései

A Sarlós Boldogasszony Főplébánia hirdetései
Évközi 26. vasárnap – A szentírás vasárnapja – 2023. október 1.

1. A hét ünnepei: hétfőn a Szent Őrzőangyalok emléknapja, szerdán Assisi Szent Ferenc emléknapja, szombaton pedig a Rózsafüzér királynőjének emléknapja lesz.

2. Hétfőn, 17.30-kor Bibliaóra lesz a közösségi házban, szeretettel várják a testvéreket!

3. Októberben a rózsafüzért imádkozzák a templomban minden nap az esti szentmise előtt, 17.30-tól.

4. A héten lesz elsőpéntek, 24 órás szentségimádást tartanak reggel 6 órától szombat reggelig, a férfiak zarándoklata Pálosszentkútra pénteken 17 órakor indul az Ótemplomtól.

5. Október 8-án, jövő vasárnap, a Magyarok Nagyasszonyának ünnepén a fél 11-es szentmisén köszöntik az idén jubiláló házaspárokat. Kérik, hogy akik szeretnék megújítani fogadalmukat, még a héten jelentkezzenek a plébánián vagy a sekrestyében.

6. A rendőrség kérésének eleget téve, felhívják a kedves testvérek figyelmét, hogy az utóbbi időben egyre többen telefonos csalás áldozatává váltak. Személyes adatok megadásával, banki ügyintézést imitálva lopják el jóhiszemű emberek adatait és ezzel pénzét is. Kérik a testvéreket, hogy a kihelyezett plakátról tájékozódva, ne adjanak ki telefonon semmiféle személyes adatot!

7. A Mária Rádió jelenleg nem fogható Kiskunfélegyházán, de ezen szeretnének változtatni. Kecskeméti egyházközségekkel összefogva megfelelő aláírás összegyűjtésével elősegíthetik, hogy városunkban és környékén fogható legyen a Mária Rádió adása. Aláírásukkal (amelyhez személyi igazolvány szükséges) a sekrestyében vagy a plébánián járulhatnak hozzá a kezdeményezéshez.

                        

Kövessen minket a Facebookon is!