Helyi hírek 2023. október 8. 10:00

A Szent István Templom hírei

A Szent István Templom hírei
Szűz Mária, Magyarok nagyasszonya főünnepe – 2023. október 8.

1. Most vasárnap, délután 4 órakor tartják a Rózsafüzér-társulat találkozóját. Várják azok jelentkezését, akik szeretnének csatlakozni a társulathoz.

2. Októberben minden nap közösen imádkozzák a rózsafüzért a templomban. Hétköznapokon az esti szentmise után, szombaton és vasárnap pedig az esti szentmise előtt ¼ 5-től.

3. Október 14-én, szombaton délelőtt 10 órától ministránsfoglalkozás lesz. Hívják és várják azokat, akik szeretnének az oltárszolgálatokban részt venni.

4. Egyházközségi zarándoklatot, kirándulást szerveznek október 14-én Szabadkígyós, Doboz és Békéscsaba útvonalon. Indulás reggel 8 órakor a plébánia előtti parkolóból, érkezés az esti órákban. Ellátásról mindenki maga gondoskodjon.

5. Október 15-én, jövő vasárnap az este 5 órakor kezdődő szentmisére és az utána következő találkozóra hívják és várják az elsőáldozásra készül gyerekek szüleit.

6. Október 29-én, vasárnap délelőtt a ½ 11-es szentmisében tartják a jubiláló házaspárok közös hálaadását. Kérik a házassági évfordulójukat ünneplő párokat, jelentkezzenek a plébánián.

7. A következő napokban, hetekben nagyon sok szabad szentmise van. Akik szeretnének szentmisét mondatni, menjenek be a plébániára.

8. Elkészült a templomunk vetítőrendszere. Nagyméretű TV készüléken láthatóak az imádságok és az énekszövegek. Akinek van lehetősége, kérik, hogy járuljon hozzá a költségekhez. Adományaikat Isten fizesse meg.

9. A Mária Rádió jelenleg nem fogható Kiskunfélegyházán, de ezen szeretnének változtatni. Kecskeméti egyházközségekkel összefogva megfelelő aláírás összegyűjtésével elősegíthetik, hogy városunkban és környékén fogható legyen a Mária Rádió adása. Aláírásukkal (amelyhez személyi igazolvány szükséges) a sekrestyében vagy a plébánián járulhatnak hozzá a kezdeményezéshez.
           

Kövessen minket a Facebookon is!