Helyi hírek 2023. október 8. 14:00

A Sarlós Boldogasszony Főplébánia hirdetései

A Sarlós Boldogasszony Főplébánia hirdetései
Szűz Mária, Magyarok nagyasszony főünnepe – 2023. október 8.

1. A hét ünnepei: hétfőn Szent Dénes püspök és vértanú emléknapja, szerdán pedig Szent XXIII. János pápa emléknapja lesz.

2. Hétfőn, 17.30-kor Bibliaóra lesz a közösségi házban, várják szeretettel a testvéreket.

3. Októberben a rózsafüzért imádkozzák minden nap az esti szentmisét megelőzően, fél 6 előtt kezdik az imádságot.

4. Október 13-án, pénteken Fatimai-napot tartanak, déli 12 órakor ünnepi szentmisét mutatnak be a Fatimai Szűz tiszteletére. Előtte, fél 12-től a rózsafüzért imádkozzák a családokért és az egyházközségért. A Mária Tisztelők Köre ezen a napon 18 órára várja a testvéreket közös imádságra a Mártírok u. 7. szám alá.

5. A Mária Rádió jelenleg nem fogható Kiskunfélegyházán, de ezen szeretnének változtatni. Kecskeméti egyházközségekkel összefogva megfelelő aláírás összegyűjtésével elősegíthetik, hogy városunkban és környékén fogható legyen a Mária Rádió adása. Aláírásukkal (amelyhez személyi igazolvány szükséges) a sekrestyében vagy a plébánián járulhatnak hozzá a kezdeményezéshez.

6. Hálásan köszönik mindazoknak felajánlását, akik egyházi hozzájárulásukkal (egyházi adó) ebben az évben is támogatják az egyházközség működését! Továbbra is kérik és köszönik a testvérek nagylelkű segítségét. Szentmiseszándékok irathatóak továbbra is a plébánián vagy a sekrestyében.

7. Hálás szívvel köszönik a testvéreknek, hogy személyi jövedelemadójuk 1%-val támogatták az Ótemplom Alapítványt, ez idén mintegy 705 ezer forintot jelent.

8. Jövő évi kalendárium és naptár kapható a templomi hátsó asztalnál, a sekrestyében és a plébánián.
                        

Kövessen minket a Facebookon is!