Helyi hírek 2023. október 15. 10:00

A Sarlós Boldogasszony Főplébánia hirdetései

A Sarlós Boldogasszony Főplébánia hirdetései
Évközi 28. vasárnap – 2023. október 15.

1. A hét ünnepei: hétfőn Szent Hedvig és Alacoque Szent Margit emléknapja, kedden Antiochiai Szent Ignác püspök és vértanú emléknapja, szerdán pedig Szent Lukács evangélista ünnepe lesz.

2. Hétfőn, 17.30-kor Bibliaóra lesz a közösségi házban, szeretettel várják a testvéreket.

3. Októberben a rózsafüzért imádkozzák minden nap az esti szentmisét megelőzően, fél 6 előtt kezdik az imádságot.

4, Október 21-én, szombaton Berecz Skolasztika gyalogos zarándoklat indul az Ótemplomtól Tiszaalpárra, a bencés nővérekhez. Jelentkezni hétfőig lehet, részletek a templomi plakáton olvashatóak.

5. Október 22-én, jövő vasárnap perselygyűjtésükkel a missziókat támogatják.

6. Október 25-én, szerdán 18.30-tól képviselő-testületi gyűlés lesz a közösségi házban.

7. Aláírásukkal továbbra is támogathatják a Mária Rádió elindítását, a sekrestyében vagy a plébánián járulhatnak hozzá a kezdeményezéshez.

8. Hálásan köszönik mindazoknak a felajánlását, akik egyházi hozzájárulásukkal (egyházi adó) ebben az évben is támogatják az egyházközség működését. Továbbra is kérik és köszönik a testvérek nagylelkű segítségét.

9. November 1-jén, Mindenszentek főünnepén sírszentelésre van lehetőség, amit kérnek a plébánián vagy a sekrestyében jelezni. Délután 2 órakor a Felsőtemetőben, 3 órakor az Alsótemetőben lesz lehetőség a sírok megszentelésére. Mindenszentek főünnepén és Halottak napján reggel fél 7-kor és 8 órakor, valamint este 6 órakor lesz szentmise a templomban.

10. Jövő évi kalendárium és naptár kapható a templomi hátsó asztalnál, a sekrestyében és a plébánián.

          

Kövessen minket a Facebookon is!