Helyi hírek 2023. október 15. 14:00

A Szent István Templom hírei

A Szent István Templom hírei
Évközi 28. vasárnap – 2023. október 15.

1. Most vasárnap az este 5 órakor kezdődő szentmisére és az utána következő találkozóra hívjuk és várjuk az elsőáldozásra készülő gyerekek szüleit.

2. Október 16-án, hétfőn este 6 órakor kezdődik a Szent József Közösség találkozója a Szent István Közösségi Házban. Hívják és várják a férfiakat.

3. Októberben minden nap közösen imádkozzák a rózsafüzért a templomban. Hétköznapokon az esti szentmise után, szombaton és vasárnap pedig az esti szentmise előtt, ¼ 5-től. Október 19-én, csütörtökön a Batthyány iskola hittanosait várják a közös imádságra.

4. Október 29-én, vasárnap délelőtt a ½ 11-es szentmisében tartják a jubiláló házaspárok közös hálaadását. Kérik a házassági évfordulójukat ünneplő párokat, jelentkezzenek a plébánián.

5. Október 29-én, vasárnap és november 1-jén, szerdán végzik a sírszenteléseket a temetőkben. A Felsőtemetőben délután 2 órakor, az Alsótemetőben délután 3 órakor kezdik. Akik szeretnék elhunytjaik síremlékét megszenteltetni, jelentkezzenek a plébánián vagy a sekrestyében.

6. A következő napokban, hetekben nagyon sok szabad szentmise van. Akik szeretnének szentmisét mondatni, menjenek be a plébániára.

7. Aláírásukkal továbbra is támogathatják a Mária Rádió elindítását, a sekrestyében vagy a plébánián járulhatnak hozzá a kezdeményezéshez. Személyi igazolványt vigyenek magukkal.
              

Kövessen minket a Facebookon is!