Helyi hírek 2023. október 17. 09:00

Kategóriagyőztes a Dél-100 Kft. drogériája az Év Kereskedője versenyen

Képgaléria
Kategóriagyőztes a Dél-100 Kft. drogériája az Év Kereskedője versenyen
A Trade magazin idén már 9. alkalommal hívta versenyezni a Magyarországon bejegyzett székhellyel rendelkező értékesítési pontokat és üzletláncokat. A szakmai zsűri értékelt, a közönségszavazás pedig rekordokat döntött. A díjátadásra az FMCG szakma legnagyobb konferenciájának gálavacsoráján került sor.

A StarStore – Év Kereskedője versenyen olyan üzletek indultak, ahol az értékesítési koncepciónak leginkább megfelelő a dizájn, a célcsoport igényeivel harmonizál a külső és belső bolti megjelenés, az árubemutatás, a személyzet, a kiszolgálás, és mindez visszaköszön a kommunikációban is. Az üzletek profiljában nem volt megkötés, lehetőséget kapott minden működő kategória, az élelmiszerbolttól a könyvesbolton át, a nemzeti dohányboltokig épp úgy, mint a patikák, gyártói márkaboltok és idéntől a vendéglátóipari egységek is. Nevezhettek tulajdonosok vagy bérlők, építészek, dizájnerek, kivitelezők, közösen vagy önállóan.

Neves szakmai zsűri bírálta a pályázatokat, de volt lehetőségük a vásárlóknak is kiemelni kedvencüket egy-egy közönségdíjjal, mind a pályázó helyek, mind a láncok körében. Az idei közönségszavazás minden korábbinál többeket mozgatott meg, köszönhetően a pályázók aktivitásának és a szavazatok megszerzésére buzdító promócióknak. A versenyre idén mintegy 261 ezer szavazat érkezett – ezúton is köszönik mindenki szavazatát a nevezett üzletekre.

A StarStore – Év Kereskedője verseny pályázói közül a legjobb értékeléssel végzett értékesítési pont képviselője átvehette a Store of the Year Hungary 2023 díjat, míg az üzletláncok közül a legeredményesebb a Retailer of the Year, vagyis az Év Kiskereskedője 2023 címet is.

StarStore – Év Kereskedője 2023 nyertese a drogéria kategóriában:

AZ ÉV DROGÉRIA ÜZLETE  

PlusMarket – Kecskemét, Petőfi Sándor utca  

 

Dél-100 Kft.


A PlusMarket koncepciója az emberi értékekre, az egymással való törődésre épít, mindamellett, hogy a rövid ellátási lánc okán jó árakat tud kínálni vásárlóinak. Az üzlet árukínálata, kialakítása, elhelyezkedése nagymértékben segíti az ott lakókat abban, hogy egy helyen be tudjanak szerezni mindent családjuk és saját maguk számára.

A szektor legnagyobb konferenciáján a Dél-100 Kft. is képviseltette magát az alapítótulajdonos Dobi István személyében, a gálavacsorán a drogéria kategória győzelem mellett 3 születésnapos trófeával gazdagodott a cég elismertsége, hiszen 25 éves a Dél-100 Kft, 15 éves a GoodsMarket és 10 éves a PlusMarket üzletlánc.

Köszönik vásárlóik bizalmát és szavazatát!
PlusMarket. Pont jó árak, pont jó nekem…
                

Kövessen minket a Facebookon is!