Helyi hírek 2023. október 29. 14:00

A Sarlós Boldogasszony Főplébánia hirdetései

A Sarlós Boldogasszony Főplébánia hirdetései
Évközi 30. vasárnap – 2023. október 29.

1. Hétfőn este, 17.30-kor Bibliaóra lesz a közösségi házban, szeretettel várják a testvéreket

2. Októberben a rózsafüzért imádkozzák minden nap az esti szentmisét megelőzően, fél 6 előtt kezdve.

3. A Szent József Kör találkozója október 30-án, hétfőn este lesz fél 7-től a közösségi házban.

4. November 1-jén, szerdán Mindenszentek főünnepén sírszentelésre van lehetőség, amit kérnek a plébánián vagy a sekrestyében jelezni. Délután 2 órakor a Felsőtemetőben, 3 órakor pedig az Alsótemetőben lesz lehetőség a sírok megszentelésére. A Kalmár-kápolnában most és jövő vasárnap a 16 órai szentmisét követően van lehetőség sírszentelésre.



5. November 1-jén szerdán Mindenszentek főünnepén, és november 2-án, csütörtökön, Halottak napján reggel fél 7-kor és 8 órakor, valamint este 6 órakor lesz szentmise a templomban. Mindenszentek ünnepének estéjén az elhunytjaikért imádkozzanak. A tisztítótűzben szenvedő lelkek javára fordítható teljes búcsút nyerhet az a hívő, aki november 1-8 között temetőt látogat és imádkozik az elhunytakért vagy templomot látogat és Miatyánkot, Hiszekegyet imádkozik.

6. A héten lesz elsőpéntek, 24 órás szentségimádás lesz reggel 6 órától szombat reggelig, a férfiak zarándoklata Pálosszentkútra pénteken délután 5 órakor indul az Ótemplomtól. Elsőszombaton az esti szentmise előtt a litániát imádkozzák.

7. Jövő évi kalendárium és naptár kapható a templomi hátsó asztalnál és a plébánián.

Kövessen minket a Facebookon is!